home  |   contact

Recensies

blije mensen

Eelco: Hoe treffend Klasien in haar werk met een paar steekwoorden een prachtig beeld weet weer te geven van het hier en nu! Fantastisch, ben er erg blij mee, ondanks de feitelijke situatie; een makelaar in crisistijd.

 

Marjanne: Op het  Flinkeboskje zag ik voor het eerst het werk van Klasien en was super enthousiast. Dus toen mij gevraagd werd wat ik voor m’n verjaardag wilde hebben wist ik het meteen; een schilderij met mijn vijf kleinkinderen, gemaakt door Klasien. Het schilderij is schitterend geworden met ‘ús klompjes goud’. We zijn er erg blij mee. Super bedankt!!

 

Annemiek: Via Facebook maakte ik kennis met het werk van Klasien. Het sprak me meteen aan. Met het sturen van wat berichtjes over en weer is gaandeweg het idee ontstaan voor een persoonlijk schilderij voor de 40e verjaardag van mijn man, Rembert.
Rembert: Heel knap hoe jullie dat voor elkaar hebben gekregen. het is echt ‘mijn’ schilderij geworden terwijl ik van niets wist.

 

Anita: We wilden graag een uniek familieportret dat ons typeert. Via een aantal steekwoorden heeft Klasien dit schilderij gemaakt, voorzien van onze eigen uitspraak. Het kenmerkt de gezelligheid binnen ons huis. Regelmatig staan er vriendjes en vriendinnetjes voor om aan te geven wie wie is.

 

Cees: Wij hebben door Made by ÚS een ‘painting’ laten maken van onze zoons. Aan de hand van wat foto’s en informatie is Klasien hiermee aan de slag gegaan en wij zijn uiterst tevreden over het resultaat! Een echte aanrader als je eens wat bijzonders aan de wand wilt. Een beetje alternatieve/
abstracte/Herman Brood-achtige stijl. Bovendien is Klasien gewoon een leuk mens om mee te werken!

 

Kirsten en Patrick: Het schilderij past heel goed bij ons. Zodra we het voorbij zagen komen dachten we: Hebben! Onze nieuwe keuken is enorm opgefleurd en ook het bezoek is zeer enthousiast, we krijgen veel leuke reacties. Vooral de eigen stijl van Klasien spreekt aan!

 

Eva: We wilden graag een origineel cadeau voor collega Theo die met pensioen ging. Via via kwamen we in contact met Klasien. Al bij het bedenken van de afbeelding kwam ze met originele ideeën. Aangezien Theo fan van The Golden Earring is, werd het een schilderij van een cd-hoes. Ook tijdens het creatieve proces vroeg Klasien regelmatig om feedback, waardoor het resultaat precies aan onze wensen voldeed. Het leverde een uniek, mooi schilderij op.

 

Marieke en Johan: Wij zochten iets unieks voor boven onze bank. Wij kwamen bij Made by ÚS terecht via vrienden. De opdracht was een schilderij dat persoonlijk was. We hebben Klasien een paar steekwoorden gegeven: Motor en haan (achternaam) en de kleur ‘pink’ wilden we er graag in terugzien. Verder had Klasien de vrije hand. Ze heeft een eigen draai aan het schilderij gegeven en wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. Het is een persoonlijk en uniek schilderij geworden, dat helemaal bij ons past!

 

Eén van de elf doeken voor Floridusstate (appartementencomplex)

Alie (Plantein): Bedankt voor de prachtige schilderijen! Met de 11 door jou gemaakte schilderijen zijn de gangen van ons appartementencomplex helemaal opgefleurd. Geweldig hoe jij onze onduidelijke vraag (dit omdat we ook niet precies wisten wat we wilden) hebt vertaald in een prachtig thema: Oude tafereeltjes in een nieuw jasje! Klasien bedankt!!

 

Elbrich: Voor de 35e verjaardag van mijn man was ik op zoek naar een origineel kado. Het jaar daarvoor waren we getrouwd en de foto’s waren in een album verdwenen. Een trouwfoto aan de muur is niet zo ons ding, maar na het zien van een aantal werken van Klasien, kreeg ik het idee om onze trouwfoto door haar over te laten zetten op een doek. Ik heb Klasien de foto doorgestuurd en mijn wensen met haar besproken. En wat is het mooi geworden!
Mijn man was heel erg verrast met het mooie kado. Het is stoer, origineel, kleurrijk, groot, en heel persoonlijk. We kijken elke dag met veel plezier naar onszelf. Super bedankt!!